Fart

(2)

2

Kaupanger

(0)

1

Fart startet kampen forykende, men falt sammen som et korthus. Etter spill og sjanser var det likevel en fortjent seier.

Tilskuere

109

Dommer

Ali Al-Hatem, Skreia.

Gule kort

Ingen kort

Farts lag (4-3-3):

Tonje Dyresen Lilleløkken-Sina Sagbakken, Gina Engen Bryhni, Lene Bredesen (Monica Hansen fra 43.), Elise Richardsen - Ane Olsen, Linda Stubsveen (Camilla Bekkevold fra 84.), Kristine Lonkemoen-Ane Trelvik Nørstebø. Sigrid Lierhagen (Ane Nyløkken Helseth fra 87.). Gunhild Solberg.

Mål

1-0 Kristine Lonkemoen (4), 2-0 Gunhild Solberg (8), 2-1 Camilla Ervik (82)

HA-Børsen

HHH Elise Richardsen

HH Kristine Lonkebakken

H Linda Stubsveen

Pluss

Avgjør kampen med to fine mål på de første åtte minuttene. I tillegg er kantspiller Ane Trelvik Nørstebø alene med keeper to ganger før det er spilt fem minutter.

Minus

Klarer ikke å opprettholde det gode spillet. Gjør mange personlige feil som fort kunne fratatt laget seieren.

Neste kamp: Borte mot Grei, lørdag 10. mai.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.