Lyn

(0)

1

Fart

(1)

1

Lyn fikk en utvist etter 68 minutter, men Fart utnyttet det ikke. Faktisk spilte Fart svakere etter utvisnngen. Terning 3.

Tilskuere

65

Dommer

Malin Frantzen Øiseth, Fet.

Gule kort

Sunniva Wennersgaard, Fart.

Rødt kort

Lillian Holden (68), Lyn.

Farts lag (4-5-1)

Lisabet Johansen - Sina Sagbakken, Ida Grubben, Gina Engen Bryhni, Elise Richardsen - Ane Nyløkken Helseth (Ane Storødegård fra 86.), Ane S. Olsen, Lene Bredesen, Sunniva Wennersgaard, Kristine Lonkemoen Mille Thunem fra 46.) - Sigrid Lierhagen (Camilla Bekkevold fra 34.).

Mål

0-1 Elise Richardsen (24), 1-1 Tiril Haga (87).

HA-Børsen

HHH Ingen

HH Gine Engen Bryhni

H Ane Olsen, Lene Bredesen

Pluss

Fart spiller ikke god fotball om dagen, men sanker likevel poeng. Innsatsen er nok en gang på topp hos samtlige spillere.

Minus

Klarer ikke å utnutte fordelen med å spille med en spiller mer. Slipper hjemmelaget inn i kampen etter utvisningen.

Neste kamp: Hjemme mot Urædd førstkommende lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.