Fart
(0)
0
Sarpsborg 08
(1)
2
Fart var med på notene i hele første omgang. Hadde sjanser nok til å score både et og to mål. Terningkast 3
Tilskuere
75
Dommer
Marit Folstad, Buvik IL
Gule kort
Marit Bratberg Lund, Thea Marie Hole, Fart
Farts lag (4-3-3):
Tonje Torp-Ane Storødegård (Camilla Bekkevold fra 74.), Maren Kristine Andersen, Sina Sagbakken, Marit Bratberg Lund-May Liss Fredriksen (Ane Nyløkken Helseth fra 66.), Ane S. Olsen, Thea Marie Hole-Ane Trelvik Nørstebø, Oda Finnanger Westby (Sigrid Hangård Lierhagen fra 85.), Gunhils Solberg.
Mål
0-1 Mia Voltersvik (41), 0-2 Voltersvik (47)
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Ane S. Olsen
H Oda F. Westby, Ane T. Nørstebø
Pluss
Spilte god fotball den første timen og produserte mange nok sjanser til og score både to og tre mål. Godt å se Ane Olsen tilbake på midtbanen.
Minus
Jobber mye, men ikke som et organisert lag. Slipper inn mål på ugunstige tidspunkt.
Neste kamp: Spiller borte mot Kongsvinger førstkommende torsdag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.