Fart

(1)

2

Sarpsborg 08

(1)

3

Fart kunne fort ha tatt både ett og tre poeng i denne kampen. Personlige feil på to av målene, gjorde det vanskelig for hjemmelaget. Terning 3.

Tilskuere

139

Dommer

Einar Gjerde, Ridabu IL

Gule kort

Sina Sagbakken, Ane Storødegård, Fart. Camilla Bønøgård, Sarpsborg 08.

Farts lag (4-3-3)

Tonje Lilleløkken - Sina Sagbakken, Gina Engen Bryhni, Elise Richardsen (Camilla Bekkevold fra 64.), Ane Storødegård - Kristine Lonkemoen, Lene Bredesen, Ane Olsen - Ane Trelvik Nørstebø (Tonje Hansen fra 75.), Sigrid Lierhagen, Gunhild Solberg.

Mål

1-0 Lene Bredesen (5), 1-1 Amanda Fingarsen (37), 1-2 Henriette Ingvaldsen (49), 1-3 Elin Gladheim (52), 2-3 Sigrid Lierhagen (76, straffe).

HA-Børsen

HHH Ingen

HH Gunhild Solberg, Lene Bredesen,

H Ane Olsen, Elise Rikhardsen.

Pluss

Starter bra og tar ledelsen. Vinner nesten alle dueller i første omgang og har god kontroll på Sarpsborg 08.

Minus

Faller sammen som et korthus i andre omgang. Taper poeng på personlige feil.

Neste kamp: Borte mot Fløya søndag 27. april.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.