Frode Bekk fikk vite den gode nyheten av ett av Erling Andreassens familiemedlemmer tirsdag.

- Det er vanvittig stort at Fart har betydd så mye for noen! Jeg får gåsehud av at noen kan bry seg så mye om Fart, sier Bekk.

Helt greit å betale gjeld

Dametreneren vet at pengene mest sannsynlig vil gå til å slette klubbens gjeld, men han ser også muligheten for at noe kan dryppe over på klubbens sportslige satsing over tid.

- Jeg vet at Trond Kristensen og resten av dem som har ansvaret for arven kommer til å forvalte pengene på en meget god måte, sier Bekk før han fortsetter:

- Jeg har ingen formening om hva pengene bør brukes til, men vil tro at det går til å betale klubbens gjeld, og det er helt greit, sier Bekk.

Ser muligheter i framtida

Hvis Fart skulle bestemme seg for å betale all langsiktig gjeld, som nå er 2,8 millioner, vil det frigi et sted mellom 20- og 30 tusen i måneden. Det er penger Bekk håper kan gå til det sportslige.

- Det vil kanskje på sikt gi penger til A-laget og resten av Farts sportslige satsing, sier treneren og begrunner:

- Hvis klubben en gang i framtida eventuelt ikke vil trenge å betale noe for anlegget vil det være mulig å spare mye penger. Som igjen kan gi muligheten til å satse enda mer på damelaget.

Bekk sitter for øyeblikket på en svært tynn stall og skulle gjerne sett at den ble styrket i nærmeste framtid, men vet at det blir uten pengestøtte fra ledelsen i klubben.

- Fart har aldri har brukt penger på spillere, og kommer mest sannsynlig aldri til å gjøre det, og det er greit, sier Bekk.

Han er på konstant utkikk etter spillere som kan styrke Fart-stallen, og denne uka har han brukt blant annet Norway Cup til å se på eventuelle nysigneringer.

- Siden samarbeidet klubbene imellom her i distriktet er så dårlig som det er må man finne klubber utenfor Hamar-området å samarbeide med, sier Bekk som kan røpe at han har vært i kontakt med Vålerenga den siste tiden om en mulig overgang for Mille Thunem. Det vil være en sårt trengt signering for klubben som kjemper for å unngå nedrykk i 1. divisjon.

Skal vise at det betyr noe

Da Fotballaget Fart mottok en slik sum fra en trofast og engasjert supporter var Bekk klar på at klubben måtte gi noe tilbake.

- Selvfølgelig skal vi vise at dette betyr noe for oss. Det handler om gjøre alt som står i vår makt for å holde oss i 1. divisjon, avslutter Bekk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.