Innsatsen var endelig tilbake i Fart-laget, uten at det hjalp denne gangen.

Selv om det var hjemmelaget var det beste laget, bet Fart godt fra seg. Den store forskjellen var Øvrevoll Hosles spiss Silje Nyhagen. Hun scoret fire mål og var i en egen klasse ute på kunstgresset.

Fart virker fortsatt veldig usikre, spesielt i de bakre rekker.

Forandringer må til

- Vi må gjøre noe til neste kamp. Det fungerer ikke i det hele tatt. Vi har flere alternativer. Hva vi gjør og hvem som må ut, er noe jeg må tenke på i noen dager, sier trener Bekk.

Tar vi for oss en og en spiller i den bakre fireren, så er ingen av de dårlige fotballspillere. Problemet er at samarbeidet som må ligge i bunn, ikke er til stede om dagen.

Landslagsspiller Marit Bratberg Lund på venstre backplass, er den spilleren som gjør færrest feil. Hun er på vei opp mot god gammel form etter en langvarig skade.

Heller ikke veteranene på midtbanen er i storform. Ane Olsen har vært bedre før, selv om hun til tider viser hva hun er god for. Linda Stubsveen hadde en dårlig førsteomgang, men spilte seg opp jo lenger kampen varte.

Lene Bredesen er sikkerheten sjøl, selv om også hun har spilt bedre.

Best av utespillerne var kantspiller Camilla Bekkevold. Hennes spill i de første 45 minuttene, var klart årsbeste. Hun måtte dessverre gi seg etter 68 minutter, etter å ha fått en kjenning av en gammel skade.

Best igjen

Keeper Tonje Lilleløkken har sluppet inn hele 11 mål på de to siste kampene, men har vært Farts beste likevel.

- Det hjelper lite å være god, så lenge vi slipper inn altfor enkle mål. Jeg føler jeg har tatt mange steg i det siste, så det får være trøsten denne gangen, sier Lilleløkken.

- Tonje reddet mange fine skudd og var god. Skal jeg være pirkete, så kunne hun kanskje ha reddet mål nummer tre. Uansett så taper vi fortjent. Og det irriterer meg at vi nok en gang slipper inn mål på slutten, sier Bekk.

Nå venter Lyn Oslo hjemme førstkommende torsdag. Det er et lag Fart bør og kan slå.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.