Etter en meget god første omgang var det kun sekunder som gjenstod da Ingeborg Nordheim satte inn 0-1. Mina Kjørum mente at Fart kunne fått med seg poeng hadde de holdt 0-0 til pause.

Glapp det siste minuttet
- Vi jobber kjempehardt og vinner mange dueller. Selv om Grand Bodø har ballen mye så er vi på høyde med dem, selv om de topper tabellen. Derfor var det utrolig kjedelig at vi slapp inn 0-1 kun sekunder før dommeren blåser av første omgang. Jeg er sikker på at vi hadde fått med oss et resultat om stillingen hadde vært 0-0 til pause.

Fart startet kampen bra og Grand Bodø slet kraftig med å spille seg til sjanser. Vertene la seg bakpå og lot gjestene styre mye av banespillet. Allikevel klarte Grand å komme seg til de helt store mulighetene før et par sekunder før slutt. Ingeborg Nordheim dro av en Fart forsvarer før hun så at Tonje Lilleløkken stod langt ute. Da grep hun muligheten og lobbet ballen perfekt i mål. Dermed stod det 0-1 til pause, men Fart hadde langt ifra blitt rundspilt.

Etter pause skjedde det svært lite før i det 75 minuttet da Elisabeth Danielsen hamret inn 0-2 som punkterte kampen. Selv om Fart presset på, skapte de ikke nok problemer for gjestene fra nord. Dermed ble alle poengene med hjem til Bodø. Mina Kjørum syntes også at det var veldig trist at Hanne Neby har spilt sin siste kamp for Fart, før hun drar til USA.

Kommer til å savne Hanne
- Det er selvfølgelig veldig trist at vi mister Hanne (Neby). Hun er en veldig viktig spiller for oss og vi skulle selvfølgelig ønske at hun bare kunne holde seg hjemme. Samtidig skjønner vi jo at man ikke takker nei til en slik mulighet. Nå får vi bare fortsette å trene masse og bli enda bedre, slik at vi er klare når ferien er over.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.