HAMAR: - Nei, skulle vi gi opp nå, er det ingen vits i å drive med dette. Vi gjorde en av våre absolutt beste kamper mot Kattem, og jeg synes det er bittert å tape, sier Fart-kapteinen som lørdag scoret Farts andre mål i toppserien.

Null poeng og 2-37 i målforskjell er naturligvis ikke hyggelig tabellesning. Ingunn er klar på at det er litt tungt for tiden, og at Fart ikke er flinke nok til å sette de mulighetene som oppstår.

For lavt minstenivå
- Vi må ha mer presisjon og trøkk i boksen. Dessuten er minstenivået vårt altfor lavt, mener Ingunn Røe.

Fart-kapteinen hadde håpet på poeng mot Kattem, men nå får de to nye sjanser hvor Ingunn mener det er realistiske å plukke poeng; i morgen og lørdag. I morgen møter jentene Larvik borte, og lørdag kommer Amazon Grimstad på Hamar-besøk, Det er de to lagene som ligger rett over Fart på tabellen med henholdsvis tre og seks poeng.
- Jeg mener vi kan matche Larvik og Amazon. 

- Og uten poeng?
- Da ser det svartere ut, men det er mulig å slå Team Strømmen før vi går ut i ferie, og så har vi nye muligheter til høsten. Vi gir oss ikke. Serien varer til i november fastslår Far-kapteinen.
Og bare for å ha nevnt det: 1. november spilles den siste serierunden med Fart mot Amazon i Grimstad.
Og skal Fart unngå nedrykk, må de også ha to lag bak seg når årets poengregnskap gjøres opp.

På talefot med Kattem
Det skulle - og det burde - ha vært muligheter for Fart-poeng mot Kattem lørdag, men fartingene mangler det lille ekstra til å avgjøre jevne kamper. Det kan helt sikkert både Anette Pedersen og Monica Treseng skrive under på. I 1. omgang hadde de hver sin sjanse som spillere med flyt, scorer på.

Akkurat den evnen var sterkere hos gjestene.
Kattem utnyttet først sjansen på en corner, som Fart-spillerne trodde keeper Marianne Jacobsen skulle plukke ned, rett før pause. Og tidlig i 2. omgang ordnet gjestenes Marit Moen 2-0 da hun stakk gjennom et flatt og stillestående Fart-forsvar.

- Uflaks igjen!
- Uflaks igjen, var trener Anders Bredesens første kommentar etter tapet. Han var godt fornøyd med mye av det jentene gjorde, men hadde mye å utsette på duellspillet.

- Vi var altfor pinglete i duellspillet, og der må vi bli mye flinkere i de neste kampene. Jeg synes vi slapp inn to unødvendige baklengsmål, for i forkant av begge scoringene tapte vi duellene, sier Bredesen, som skulle rett hjem for å se kampen en gang til - på video.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.