HAMAR: - Nei, vi har fått skader når vi har trent der. Men jeg kan ikke si at det skyldes banen. De store, langvarige skadene har jentene våre pådratt seg helt andre steder, sier trener Anders Bredesen.
- Vi har ikke trent så veldig mye på Børstad, bare to kvelder i uka. Derfor blir det ikke riktig å sammenligne oss med HamKams A-lag som har vært der mye mer enn Fart. Årsaken til våre problemer, ligger nok i at vi ikke har hatt nok restitusjonsøkter, mener Anders Bredesen, som gleder seg til Farts nye kunstgrasbane står klar til trening og kamper. Underlaget er det samme som på Skagerrak Arena i Skien. Den nye Farrtbanen blir kjempefin, slår Anders Bredesen fast.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.