Fart-trener Frode Bekk, som går på for niende året på rad, ønsker seg et par-tre spillere til. Aller helst vil han ha en spilletropp på 25 jenter. Nå har han 21 med en signering som ble gjort i går kveld.

Han vet allerede at Hanne Neby i år, som i fjor, kommer tilbake fra USA i mai og blir med klubben gjennom sommersesongen. Kanskje klarer han å lokke noen av de eldre spillerne til gjesteopptredener. Og Ane Olsen mangler 12 kamper før hun passerer 400 kamper for klubben i sitt hjerte.

Vil ikke mase

- Jeg vil ikke mase på disse spillerne nå. Aller helst vil jeg være selvforsynt med nye spillere, men vi får se hvordan det går, sier Bekk som gjerne skulle ha forsterket keeperplassen ettersom begge keeperne i stallen i dag, er skadet.

- Dessuten trenger vi å styrke både forsvaret og midtbanen. Spisser har vi mange av, sier Bekk som vil stabilisere Fart som førstedivisjonslag.Det vil bety en plassering midt på tabellen.Målsettingen skal være realistisk, mener han selv. Spillermateriellet er bedre enn det Fart åpnet sesongen med i fjor, men utover i sesongen fikk laget på plass rutinerte spillere som Ane Olsen, Lene Bredesen, Ida Grubben og Lisabeth Johansen som ble viktige under høstsesongen.Tiden da fartingene snakket om opprykk er definitivt forbi. Klubben har stukket fingeren i jorda og funnet sitt ståsted. Det er ikke i toppen i norsk damefotball

Ikke gode nok for Toppen

- Et opprykk ville være det verst tenkelig utfallet av kommende sesong, sier Bekk som har vært med på to opprykk med klubben. Ingen av sesongene i Toppserien ble noen umiddelbar suksess.

- Vi har ikke ressurser til å spille i Toppserien - verken kompetansemessig eller økonomisk. En sesong i Toppserien vil bli fryktelig tung å komme gjennom. Det tar på psykisk å gå fra tap til tap uten utsikter til å kapre poeng. Jeg vet det av egen erfaring.

- Vårt mål er å videreutvikle lokale spillere som kan gå til en toppserieklubb. Vi har flere eksempler på at vi gjør det bra allerede, sier Frode Bekk som bare er glad for at laget hans blir undervurdert av motstanderne.

- Det skjedde i fjor da alle lag bortsett fra ett, tippet oss nederst på tabellen ved sesongslutt. Det siste laget tippet oss på nest sisteplass. Det samme kan skje i år, etter at nettstedet fotball.no skrev at vi hadde mistet 5 + 15 spillere.

- Jeg har allerede snakket med trenere for andre 1. divisjonslag som følte med oss og ønsket oss lykke til med sesongen, ler Bekk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.