HAMAR: Planen var å legge seg lavt og kontrollere mot Team Strømmen. Men trolig ikke så lavt som Fart opererte lørdag.

At de sjeldent fikk til noe med ballen, da de gjenvant den, videreførte det at laget aldri rakk å komme seg høyt nok i banen.
Spesielt ikke i den første halve timen.

For liten ro
- Jeg er irritert over det som ikke fungerer. Vi må gjøre noe med presshøyden. Det å ligge så langt bakpå, mestret vi ikke, sier Ingunn Røe.

Kapteinen var også skuffet over hvor lett Team Strømmen fikk ta tak i kampen.
- Duellspillet, som skal være vår forse, var for svakt. Innsatsen må ligge i bånn. Det gjorde den ikke de første 30 minuttene.
Fart bedret seg veldig etter den svake åpningen, men var likevel sjeldent farlig frampå foran motstandermålet.
- Vi slår bort ballen for enkelt altfor ofte. Det er for lite ro. Vi må frigjøre oss mer både i huet og beina. Og bruke midten mer, mener Røe, som var en av Farts beste lørdag.

Mer samlet
Det ble litt for mye en og en i Fart-laget. Med for store avstander mellom og i lagdelene.

- Laget må samles mer. Vi kan ikke gjøre jobben hver for oss. Vi må våge å komme etter og hjelpe hverandre. Og det kan ikke ta så lang tid før vi kommer i gang. Dette er et lag vi absolutt har mulighet til å frata poeng. Men hele vegen lærer vi av erfaringene, og blir bare bedre og bedre, lover Røe.
For det var positive tendenser også. Det er ingen grunn til å svartmale situasjonen. Det gjør heller ikke Fart-trener Anders Bredesen:
- Det er ikke lenge til vi tar poeng. Offensivt er det framskritt fra Kolbotn-kampen. Med en gang vi begynte å vinne dueller, kom vi høyere i banen.

Tålmodig Riise
Men også han var skuffet over hjemmelagets åpning på kampen.

- Jeg er utrolig skuffet over at vi bruker en halvtime på å komme i gang. Før det hang vi ikke med i det hele tatt. Hege Riise må være tålmodig, ettersom hun ikke ga spissene sine klar beskjed om å utnytte sjansene sine, sier Bredesen.
- Vi må våge å klinke til og å bli slitne. Men det var klar bedring utover i kampen. Vi drar lærdom av dette og kommer mye sterkere tilbake, sier Bredesen og avslutter med et par gode klisjeer:
- I dag var det fortsatt litt preg av Jørgen hattemaker og Kong Salomo. Men det er mange flere tog som går, smiler Bredesen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00