HAMAR: - Vi liker dårlig å stå med «smultring» når ni seriekamper gjenstår. Derfor må vi bare tro at det kan snu seg mot Trondheims-Ørn hjemme på Fartbanen i kveld, sier Farts trener, som er evig optimist.
Konsekvenser
- Det er alltid «hope in a hanging snore», som Nils Arne Eggen sa. Jentene kan umulig spille to så dårlige kamper på rad. 1-5 mot Amazon var så dårlig, at det får konsekvenser. Det blir nye folk i startelleveren, pluss rokeringer innad i laget, forteller Bredesen:

- Det er fremdeles 27 poeng å spille om. Vi må nok ha minimum 15 poeng for å klare oss. Jeg innrømmer at mulighetene til en viss grad begynner å bli teoretiske, sier Farts trener.

Far mot datter
I kveld kommer Trondheims-Ørn til Fartbanen. Et lag som bare har ni poeng, men som bare har tapt med ett og to mål mot de gode klubbene.

- I laget finnes det to OL-spillere og fem-seks jenter som er aktuelle på U19- og U21-landslagene.
Anders Bredesen kan også ønske sin egen datter, Lene, velkommen til Øvre Vang. Hun spiller som kjent for Trondheims-Ørn.
PS: Fart tapte 3-0 borte for Trondheims-Ørn 22. april
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.