Trener Frode Bekk er den første til å innrømme at spillerne ikke tror på eget spill.

Må ha trua

- Det kan virke som om spillerne ikke tror på egne ferdigheter. Vi har sjanser til å vinne kampen. Dessverre er vi ikke med i de avgjørende øyeblikkene, sier Bekk.

Det var ikke vanskelig å se at Bekk har et meget godt poeng. Hvor mange baller Lene Bredesen og Ane Olsen vant på hodet på midtbanen, er vi ikke helt sikre på, men det var utrolig mange. Ikke en gang gikk en spiller i bakrommet for å vinne ball nummer to.

Balltap etter balltap gjorde at hele laget slet med å komme framover på banen.

To stilarter

Det var to helt forskjellige fotballstiler vi fikk se i denne kampen. Hjemmelaget som krigere og et duellag. Bortelaget totalt annerledes. Sarpsborg ville spille seg imellom, noe som laget kun klarte i korte perioder.

- Etter spill og sjanser, så er det kanskje greit at Sarpsborg vant, men vi er også litt uheldig. Flere store sjanser og stangskudd kunne fort ha blitt til mål, sier Bekk.

Mål preger kamper

De første 30 minuttene i andre omgang var Fart tafatte, men et straffespark tente nytt håp for Fart.

Før tredjemålet til bortelaget skulle Lene Bredesen hatt straffespark.

- Jeg blir holdt og skulle hatt straffe. Bare sekunder etter scorer Sarpsborg. Det er typisk Fart, sier Lene Bredesen.

Sigrid Lierhagen satte inn 2-3, noe som ga nytt håp for Fart.

Dessverre ebbet kampen ut og det ble nok et tap for de unge Fart-jentene.

Best på Fart var spissen Gunhild Solberg. Hun scoret ikke, men ga alt i alle situasjoner. Med stor fart og med litt mer hjelp fra sine lagvenninner, kunne Gunhild blitt den store spilleren.

Fire debutanter

Ane Olsen og Lene Bredesen spilte igjen en god kamp. Begge, som egentlig har lagt opp, styrket en skadeskudd hjemmelag.

Elise Richardsen, Gina Bryhni, Tonje Hansen og Sigrid Lierhagen fikk alle fire sin debut i Fart-drakta.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.