HA-sporten dro på Fartbana for å ta en vareopptelling sammen med Fart-trener Frode Bekk, men vi kom raskt ut av tellinga.
- Det er for tidlig å si noe om det. Det er fortsatt mange som er på ferie. Jeg har ikke oversikten ennå, smilte Bekk mens han truet jentene med løping hvis de ikke satte 15 av 20 avslutninger fra meget kort hold i mål.
På andre forsøk klarte de det akkurat, men jentene svettet godt likevel i den enorme varmen.
Og selv om kleggen i Øvre Vang var minst like mye på hugget som Fart-jentene denne sommerkvelden, var det da noen positivt å ta med seg for Fart-treneren.

Solberg tilbake

Spissen Gunhild Solberg, som røk korsbåndet for litt over ett år siden, meldte seg til tjeneste igjen.
Og hun var av de som banket inn flest goaler i går.
- Det er veldig bra for oss at Gunhild er klar igjen. Vi trenger spillere. Og vi trenger ikke minst offensive spillere som scorer mål. Det blir spennende å se hvor bra hun blir nå, sier Bekk til HA-sporten.
Det står i hvert fall ikke på selvtilliten hos Raufoss-jenta som det var knyttet store forventninger til i sesongoppkjøringen i fjor da Fart skulle spille i Toppserien.
- Det var kjedelig å bli skadet så lenge, men jeg har brukt en del tid på reising og kost meg. Nå gleder jeg meg til å spille fotball igjen, smiler hun.
Hennes første mål er å spille 2. divisjonsfotball 11. august. Deretter tar hun sikte på å være på 1. divisjonslaget i den første seriekampen når høstsesongen sparkes i gang 18. august.
- Jeg er helt bra igjen nå. Det er bare den fysiske formen det står på, men det skal komme seg. Målet mitt er å bli toppscorer på laget, sier Gunhild Solberg.
Siden Ane Nørstebø er lagets toppscorer med tre mål, er det ikke langt fram dit hvis hun får det til å løsne foran mål.

Olastuen dro til USA

Men det avhenger av at hele Fart-laget fungerer. Og at Bekk har et godt nok lag å stille med. Nå aner han ikke helt hvem han har.
Og først i går på trening fikk han vite at Mari Olastuen satt på fly til USA igjen og er uaktuell i høstsesongen.
- Det er sånn det er her, sier Bekk kort.
Han gleder seg imidlertid over damelandslagets framgang og at det er blitt en spillestildebatt rundt landslaget.
- Jeg tror mange glemmer at måten de spiller på er grunnen til at de er i semifinalen, sier han.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.