OSLO: Anette Pedersen skulle gjøre alt hun kunne for å score Farts første Toppseriemål. I stedet fikk hun se Røa rulle opp angrep på angrep og enkelt score tolv ganger.

- Vi har mye å lære. I denne kampen fikk vi se hva bevegelse betyr. Hva trening betyr. Vi ser forskjellen på tempoet. De løp rundt oss og vi hang ikke med, sier Pedersen.
- Har dere for stor respekt for Røa?
- Det kan du kanskje si, men vi kan ikke ha det. De har flere landslagsspillere, både på aldersbestemte og på A-laget. Vi er urutinerte på dette nivået. Likevel kan vi ikke ha respekt.
- Det er jo utrolig demotiverende. Men vi må bare beholde humøret og reise oss. Vi har mange spillere som kan bli gode på sikt. Det er bare å lære av det som skjer hele veien, sier Pedersen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.