HAMAR: - Vi gleder oss til baneanlegget på Fart står klart. Da kan vi også finne igjen identiteten vår skikkelig, sier Fart-trener Anders Bredesen.

Han gjør det klart at jentene synes det er storveis å spille på Briskeby, og mye kan tyde på at de også spiller der mot Kattem 31. mai og Amazon Grimstad 7. juni - i tillegg til kveldens kamp mot Fløya.
Hjemmemøtet med Kolbotn 14. juni kan bli den første seriekampen hjemme på Fartbana.
- Slik situasjonen er på Fartbana nå, er det ikke kapasitet til å ta seg av treninger og kamper til alle lag, og jeg ser fram til at anlegget blir klart i midten av juni en gang. Da kommer vi også inn i faste rutiner med både tidspunkt og sted for treningene, sier Bredesen.
Han har svært takknemlig for velvilligheten fartingene møter. Klubbene i distriktet har stilt opp for Fart som har trent på Ådalsbruk, Jømna, Ilseng, Børstad, Prestrud og som har hatt tre treninger på eget gras i Øvre Vang.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.