- Vi var veldig gode i første omgang, og mindre gode etter pause. Motstanderen har to målsjanser, og vi gir dem begge to. Scoringen deres kommer etter en dødball som vi har flere muligheter til å klarere, forteller Bekk. 

Ingrid Kvernvolden sendte Fart i føringen rett før pause borte mot Fortuna. Det var nesten nok for Fart, men tre minutter før full tid utlignet Fortuna, og kampen endte 1-1. At utligningen kom så sent gjør det hele ekstra surt, mener Bekk. 

- Når dommeren blåste av føltes det som vi hadde tapt kampen. Første omgang er såpass bra, og vi kunne ledet med både tre og fire mål til pause, sier treneren. 

- Svak dommer

Selv om Bekk var misfornøyd med ikke å få med tre poeng hjem, var han fornøyd med hva jentene viste før pause.

- Rent spillemessig er førsteomgangen årsbeste. Vi komme mye rundt på kanten og skaper mange sjanser, men vi var ikke gode nok foran mål, sier han.

Fart fikk også annullert et mål bare sekunder ut i kampen. Bekk var ikke særlig imponert over dømmingen i kampen.

- Det er flere situasjoner i kampen der dommeren gjør feil. Blant annet var det en straffesituasjon der Ingrid (Kvernvolden) er på vei gjennom, og blir dratt i trøya bakfra og faller framover. Det ender med at vi får frispark mot oss. Det var en meget svak dommer i dag, sier Bekk. 

Han vil allikevel ikke legge skylden på dommeren for poengtapet. 

- Vi var ikke gode nok foran motstanderens mål i dag. Hadde vi vært det hadde vi vunnet, sier han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.