- Vi var veldig gode i første omgang, og mindre gode etter pause. Motstanderen har to målsjanser, og vi gir dem begge to. Scoringen deres kommer etter en dødball som vi har flere muligheter til å klarere, forteller Bekk. 

Ingrid Kvernvolden sendte Fart i føringen rett før pause borte mot Fortuna. Det var nesten nok for Fart, men tre minutter før full tid utlignet Fortuna, og kampen endte 1-1. At utligningen kom så sent gjør det hele ekstra surt, mener Bekk. 

- Når dommeren blåste av føltes det som vi hadde tapt kampen. Første omgang er såpass bra, og vi kunne ledet med både tre og fire mål til pause, sier treneren. 

- Svak dommer

Selv om Bekk var misfornøyd med ikke å få med tre poeng hjem, var han fornøyd med hva jentene viste før pause.

- Rent spillemessig er førsteomgangen årsbeste. Vi komme mye rundt på kanten og skaper mange sjanser, men vi var ikke gode nok foran mål, sier han.

Fart fikk også annullert et mål bare sekunder ut i kampen. Bekk var ikke særlig imponert over dømmingen i kampen.

- Det er flere situasjoner i kampen der dommeren gjør feil. Blant annet var det en straffesituasjon der Ingrid (Kvernvolden) er på vei gjennom, og blir dratt i trøya bakfra og faller framover. Det ender med at vi får frispark mot oss. Det var en meget svak dommer i dag, sier Bekk. 

Han vil allikevel ikke legge skylden på dommeren for poengtapet. 

- Vi var ikke gode nok foran motstanderens mål i dag. Hadde vi vært det hadde vi vunnet, sier han. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00