FART - SARPSBORG 0-2

- Vi taper fortjent, men det er en av våre bedre matcher, sier Fart-trener Frode Bekk, etter at Sarpsborg 08 kontrollert har tatt med seg tre poeng fra Øvre Vang.

Seks strake tap gjør at Fart-damene har kniven på strupen før høstinnspurten. Rødtrøyene kjemper mot Voss, i kampen om å unngå nedrykk til nivå tre, og etter dagens serierunde har begge dumpekandidatene fem poeng. Svakere målforskjell gjør Fart til tabelljumbo.

- Vi må mobilisere framover nå, og fortsette med de tendensene vi viste i første omgang i dag. Kampen i dag og torsdagens kamp mot Kongsvinger, er bonuskamper for oss, mens vi får tre cupfinaler mot Voss, Kaupanger og Fortuna, påpeker Bekk.

Grei start

Fart åpnet brukbart mot serietoer Sarpsborg 08, og gjestene fra Østfold brukte nesten en hel omgang på å finne veien til nettmaskene. Like før hvilen ble imidlertid Mia Marie Voltersvik spilt fri, og fra høyre plasserte hun inn 1-0 for gjestene.

Bare et par minutter etter hvilen var Voltersvik på pletten igjen, da Farts forsvar sov i timen. Sarpsborg-spissen kastet seg våkent fram, og skled inn 2-0 for gjestene.

Gjestene kunne fort satt inn både ett og to mål til, men 2-0 forble stillingen, helt til dommer blåste av kampen etter seks begivenhetsløse tilleggsminutter.

Fornøyd med forsvaret

Frode Bekk var fornøyd med mye av det defensive arbeidet han så før pause.

- I dag møter vi et bedre fotballag enn oss. Vi slipper inn for lette mål, og det ødelegger mye, men forsvarsmessig var vi gode i første omgang, hevder han, før han utdyper.

- Spesielt den bakre fireren var solid da, og midtbanetreeren gjorde en kjempejobb før pause. Framover gjør vi for dårlige valg, og vi tør aldri å gamble på at ballen spretter vår vei.

Farts lag (4-3-3): Tonje Torp - Ane Storødegård (Camilla Bekkevold fra 76.), Marit Bratberg Lund, Maren Kristine Andesen, Sina Sagbakken - Thea Hole, Ane Snarud Olsen, May Liss Fredriksen (Ane Nyløkken Helseth fra 67.) - Ane Trelvik Nørstebø, Gunhild Solberg, Oda Finnanger Westby. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.