På mandagens trening fikk Mina Kjørum beskjed om at hun starter kampen mot gamleklubben.

– Det blir veldig spesielt å møte Fart. Hvis Fart tror vi tar lett på dette, så tar de skammelig feil. Fart er et fysisk lag som vi må ta på alvor. Gjør vi det, bør dette gå helt etter planen, sier en spent Mina Kjørum.

Fart-jentene hadde et viktig møte på bussen hjem etter stortapet mot Byåsen.

– Jentene fikk prate fritt. De evaluerte seg selv og laget og er ferdig med de negative tankene. Nå ser de fram til å møte Stabæk tirsdag kveld.

– Skal vi gå videre må Stabæk underprestere og vi må ha dagen da vi lykkes med alt. Alt annet enn storseier til Stabæk er en stor opptur for oss, sier trener Bekk.

Det er kun Lene Bredesen som ikke er spilleklar. Ingen er skadet, og Fart kommet til å stille med sitt sterkeste lag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.