HAMAR: - Og den teorien er tynn den også, sier Bredesen og legger til:

- Hvis vi skal redde plassen, bør vi nok vinne resten av kampene utover høsten. De fleste som vet litt om fotball, vet hvor vanskelig det er.
Likevel forsøker Bredesen, etter beste evne, å holde både optimismen og motivasjonen oppe.
- Vi tar hver kamp som en ny utfordring. Vi må ikke miste motet, selv om tapet for Amazon var et skudd for baugen.
Anders Bredesen og Fart går på banen mot Asker for å prøve å vinne.
- Vi må tore å forsøke, selv om det ser mørkt ut med hensyn til fortsatt toppserieeksistens. Det er alltid noe å lære av det vi driver med uansett, sier Bredesen som så smått har begynt å se fram til neste år.
Noen sonderinger med dagens spillere er allerede gjennomført, og så langt har ingen sagt at de ikke går på en sesong til. Men klubben trenger forsterkninger. Med 38 spillere til tre lag i seriespillet, blir det mange kamper på enkeltspillere.
- Vi kunne godt vært flere, men problemet er at vi ikke har eller får penger å kjøpe spillere for, sier Bredesen. Han har ikke tatt ut laget som skal møte Asker søndag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.