Trysil – Fart 6–1.

Det var ikke mye som stemte for Fart i denne kampen. Inngangen var heller ikke bra. Mange skader og sykdom gjorde at Fart spilte langt fra med et toppet mannskap.

Fart-trener Marius Overmo sa det slik etter tapet:

– Dette var ikke bra i det hele tatt. Vi har hele fem spillere borte i dagens kamp. Det merkes godt på vår stall. I tillegg har ikke spillerne den riktige innstillingen et lag må ha for å vinne kamper. Når det går dårlig, virker det som om mange av spillerne har vondt alle steder. Slik kan vi ikke ha det. Vi må bare jobbe videre. Få i gang det som sitter mellom øra. Det er det det handler om, sier en skuffet Marius Overmo.

Med seier hadde Fart gått forbi Trysil på tabellen. Dessverre så gikk det ikke slik. Mål for Fart: Mohamed Abdullahi Ale.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.