Løten
Gunhild Solberg var toppscorer i sin gamle klubb Raufoss i de to siste sesongene. Nå fortsetter hun og score i sin nye klubb Fart.
Fart hadde full kontroll mot Lyn. Selv om Lyn er et lag som på sikt satser mot toppene i Norsk fotball. Flere landslagsspillere i aldersbestemte landslag, tyder på et lag som har framtiden foran seg.
Fart som spiller i to divisjoner høyere, hadde full kontroll i 90 minutter. I banespill, var det jevn i perioder, med Fart som det førende laget.
Lyn lå høyt i banen, noe Fart utnyttet med sine raske spillere på topp.
Gang etter gang kom Fart på gode overganger. To av målene kom nettopp av det.
Selv om Fart scoret tre mål, kunne de fort ha scoret langt flere.
Kommende helg reiser Fart på en ukes lang treningsleir til La Manga i Spania. Der får antakelig trener Frode Bekk igjen noen av de som ikke var disponible til denne kampen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.