Det var duket for toppoppgjør i 1.-divisjon på Fartbana da Fløya kom på besøk. De gjestende kunne før kampen skilte med seks ubeseirede kamper på rad, mens Fart hadde to nylige tap mot topplag i bagasjen. Disse trendene skulle snus i dag.

- Vi spilte ikke superbra, men jobbet og slet, og 4-1-seieren var veldig fortjent. Det var godt å vise at vi har noe å bidra med i toppen av 1.-divisjon, kunne trener Frode Bekk fortelle etter kampen.

Sunniva Wennersgård, Ane Nørstebø og Ida Grubben scoret målene for fart - sistnevnte med to innskrudde nettkjenninger direkte fra corner.

At Ingrid Mellem Mortensen reduserte for Fløya etter hvilen fikk ingen betydning - Fart tok en fortjent skalp i opprykkskampen. Men om Fart blir å finne i neste sesongs toppserie vil ikke sjefen si noe om:

- Det får vi se på etter åtte kamper til, avslutter Bekk.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.