Fart som kun har sanket tre poeng på vårsesongen, fortsetter tapsrekken. Etter 90 spilte minutter har Fart sluppet inn 31 mål på sine fem bortekamper. Det er i snitt litt over seks mål per kamp. Nå var ikke dette en typisk 5-0-kamp. Fire av hjemmelagets mål var av det utrolige slaget. Fire langskudd som ikke en keeper i verden hadde reddet, ifølge Fart-trener Marius Overmo.

– Det er ikke ofte jeg skryter av motstanderen, men det må jeg gjøre etter denne kampen. Det var så fine mål at det nesten var en fryd å se på. Sjøl om resultatet ikke ble bra, gjorde vi ingen dårlig kamp. Vi jobber og sliter, og vi tror på at vi skal klare å snu dette. Det er kun seks poeng opp til sikker plass. Det er et mål vi skal jobbe for, sier trener Marius Overmo.

Best på Fart var midtstopperduoen Jan Åge Leonsen Sandviken og Geir Marius Åvangen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.