Målvakt Andrew Engelage fikk seg en trøkk i hjemmekampen mot Stavanger, og har trøblet litt etter det. Men mye tyder altså på at den kanadiske keeperen blir spilleklar til hjemmekampen mot Lørenskog 12. februar.

Andreas Øksnes har kun spilt noen få minutter denne sesongen. Han har slitt med et kne, men nå trener han for fullt.

Bra med konkurranse

- Hvis alt går bra de nærmeste dagene er han veldig aktuell til kampen mot Lørenskog. Det er kjempebra. Andreas er en tøff, god defensiv back. Det er bra med konkurranse på backsida, sier Aleksander Smirnov.

Hvis begge kan spille betyr det fullt Storhamar-lag for første gang på 45 kamper denne sesongen, inkludert treningskampene.- Hvis vi klarer å få fullt lag tenker jeg å spille med sju backer og fire rekker i de siste sju seriekampene. Det handler om å få alle i form til sluttspillet, sier Dragons-treneren.Før de siste sju kampene ligger Storhamar på andreplass, fem poeng bak Stavanger.Bakfra truer først og fremst Lørenskog og Frisk Asker.

Tøff uke

- Det viktigste for oss er å jobbe fra kamp til kamp, og ikke tenke plassering. Slik har vi jobbet hele sesongen. Nå tar vi de siste sju kampene, og så tenker vi sluttspill, sier Smirnov, som forteller at denne uka er tøff for hockeygutta på Hamar vest.

Det startet med ei økt på langrennsski mandag.- Denne uka blir hard. Neste uke blir det mindre belastning. Da skal vi jobbe med taktiske ting og finpuss. Vi skal jobbe spesielt med overtallsspillet, som bekymrer meg litt. Overtallsspillet er vår største utfordring akkurat nå, sier russeren.Storhamar har 21 prosent uttelling i overtallsspillet.

Skryter av kollektivet

Han forteller at det blir viktig å balansere belastningen riktig de neste ukene.

- Hva er du mest fornøyd med så langt?- Vi har et veldig bra kollektiv og et utrolig bra miljø i garderoben. Det har også vært herlig innsats på treningene. Det viktigste er kanskje at vi har spilt bra, offensiv hockey som tilskuerne har satt pris på. Det at vi har scoret flest mål i ligaen er et bra eksempel på det, sier Smirnov.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00