Simen Tiller og Sigmund Kielland sikret begge sin andre NM-medalje søndag. Denne gangen var det Tiller fra Moelv som passerte målstreken først.

Tredje best i HOPPBAKKEN

Med et hopp på 87,5 meter gikk han ut som tredjemann 50 sekunder bak Fredrik Andre Strøm fra Alta som var best i hoppbakken med 94 meter.

Kielland, som går for Kolbukameratene men er fra Ringsaker, gikk ut som fjerdemann etter et hopp på 84 meter. Han gikk dermed ut ett minutt og 22 sekunder etter Strøm.

Lørdag ble Kielland junior-norgesmester, mens Tiller tok bronse. 

Gikk seg opp i LANGRENNET

Til tross for gode tider i sporet, var det ingen som kunne gjøre noe med Harald Riiber fra Heming som gikk ut som andremann på langrennsdelen, og inn som førstemann i mål. 10 sekunder etter han sikret Tiller sølvmedaljen. Kielland gikk seg opp til den siste pallplassen seks sekunder bak Tiller.  

Sølv i laghopp

Hedmarks førstelag i laghopp-konkurransen sikret sølv søndag. Laget bestod av Kenneth Henningsmo Fredheim fra Nansen IL, Oscar Alexander Hafslund fra Nordbygda/Løten ski og klubbkameraten Jonas Gropen Søgård.

Laget sikret en total poengsum på 618 poeng, Akershus tok gullet med 690,5 poeng. Buskerud tok bronsen med 601 poeng. 

Gropen Søgård tok også bronse i stor bakke fredag.

Bronse til bakke

Tonje Bakke fra Løten sikret også en bronsemedalje i normalbakken i Granåsen lørdag. Totalt var det tre med i klassen. Bakke hadde et førstehopp på 69 meter og et andrehopp på 79 meter.

Anna Odine Strøm fra Alta ble norgesmester med et førstehopp på 79 meter og et sistehopp på 88 meter

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00