I herrenes seniorklasse løp FIK Orions Øystein Vårhus Klareng, Olav Havn, Christian Delphin og Anders Kvesetberget inn til tiden 43,03 på lørdagens 4x100 meter. Det holdt til sølvmedalje bak Idrettslaget Skjalg.

NM-sølv ble det også for Orions junior-mix-lag bestående av Mia Evensen, Aleksander Haug, Maiken Andreassen og Anders Kvesetberget, som løp inn til tiden 45,69 på 4x100 meter.

Søndag var det klart for 4x100 meter for juniorgutta. Der var Orion suverene og tok NM-gullet på tiden 44,14. På stafettlaget løp Anders Kvesetberget, Even Skogsrud, Christian Delphin og William Møystad Heiertz.

Anders Kvesetberget kunne dermed ta med seg hele tre medaljer fra mesterskapet på Lillehammer.

NM-gull ble det også til Moelvens juniorer, som søndag vant 4x400 meter mixed stafett på tiden 3.39,43. På Moelvens lag løp Sigrid Kongssund Amlie, Magnus Bentdal Ingvaldsen, Maren Bakke Amundsen og Håvard Bentdal Ingvaldsen.

Det ble også løpt individuelle distanser under helgens NM-stafetter. På kvinnenes 100 meter var Orions Tonje Fjellet Kristiansen i en egen klasse. 19-åringen løp inn til seier på tiden 12,17, kun ett tidel bak hennes egen personlige rekord.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.