Trener Fred Leo Nysæter, som nylig skrev under på en ny kontrakt med de blå-hvite, er ikke i tvil når det gjelder den målfarlige spissen de hentet i sommer.

– Vi vil gjerne ha med Sigurd Ertsås videre.

Spissen har vært en suksess fra første kamp i Brumunddal denne sesongen.

– Jeg har ikke snakket med noen i Brumunddal om neste sesong ennå. Jeg har lyst til å spille mer fotball. Utfordringen er at jeg har tre små unger som skal følges opp. Det er en kabal. Så får vi se hva Brumunddal eventuelt kommer med av tilbud, sier Dala-spissen, som forteller at han koser seg med fotballen nå.

én spiller på kontrakt

Den økonomiske situasjonen i Brumunddal var anstrengt foran denne sesongen, og dermed ble det tegnet mange ettårskontrakter. Kun Jonatan Helmersen har kontrakt også neste sesong, men Hans Ødegård er optimist.

– Vi måtte være litt forsiktige foran denne sesongen, men vi satser på flere langtidskontrakter nå, sier Ødegård.

Dalas sportslige leder forteller at de er i gang med spillersamtaler.

– Vi tar en førsteprat med alle spillerne der vi forteller hva vi tenker, og spør hva spillerne tenker. I utgangspunktet ønsker vi å ha med alle de regionale spillerne videre. Alle får det signalet, og så får vi se an litt med Stanley Ihugba og Zie David Yacouba Coulibaly, sier Hans Ødegård.

Han håper de har bra oversikt i løpet to-tre uker.

– Da vet vi hvilken divisjon vi skal spille i. Det er naturlig nok litt høyere totalbudsjett i 2. divisjon, men når det gjelder sponsorbudsjettet er det ikke så stor forskjell på 2. divisjon og 3. divisjon. Men nå har vi kun fokus på at vi skal beholde plassen i 2. divisjon, sier Hans Ødegård.

Trener Fred Leo Nysæter forteller at spillerne er informerte om prosessen videre.

Skryt av spillerne

– Det blir ikke signert noen nye avtaler før vi vet om vi spiller i 2. divisjon eller 3. divisjon neste sesong. Vi spiller med åpne kort der. Vi har prestert veldig bra, og ønsker å ha med dem som er med nå, sier Dala-treneren.

Det var i forrige uke Nysæter signerte på en ny ettårskontrakt.

– Det har vært moro og inspirerende med gjengen jeg har jobbet sammen med. Det har vært viktig å stille meg til rådighet, så vi kan få et slagkraftig lag neste år.

– Jeg synes vi har utviklet oss som lag under ham, sier kaptein Rune Pettersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.