Trenerveteranen måtte nylig forlate Lillestrøm, en klubb han hadde berget fra nedrykk og sikret cuptriumf.

– Jeg føler at jeg er mye mer ålreit enn det som skrives om meg. Det får jeg ofte beskjed om fra folk utenfra også, at jeg er en veldig hyggelig person. Men jeg blir veldig ofte framstilt som en fyr som står og kjefter og skriker. Og det er overhodet ikke sånn jeg er, sier Erlandsen til TV 2.

– Jeg føler rett og slett at ryktet mitt er veldig galt gjennom mediene, forteller 58-åringen.

– Kom bardust på meg

Romerikes Blad, som følger LSK svært tett, skrev at Erlandsens væremåte og vekslende humør var blant årsakene til at han mistet tilliten. Klubblegenden påpeker at han ikke bærer nag til noen i Åråsen-klubben.

– Nei, aldri. Det går ikke an å tenke på den måten. Jeg kan ikke gå rundt og mene at andre tar feil. Det hjelper ingen verdens ting. Jeg har ikke behov for å skylde på noen og må bare ta dette som en lærdom. Men det kom bardust på meg og ble en avslutning som jeg ikke ønsket. Men jeg synes prosessen var ryddig og profesjonell, sier Erlandsen til TV 2.

Lillestrøm ledes inntil videre av assistenten Arild Sundgot. LSK er i alvorlig nedrykksfare etter søndagens tap mot Odd. Det er uklart hvem som erstatter Erlandsen på permanent basis.

Kritisk TV 2-ekspert

TV 2-ekspert Jesper Mathisen var søndag svært kritisk til hvordan LSK-spillerne har respondert etter at Erlandsen ble fjernet som hovedtrener.

– Hvor skuffet er du over Lillestrøm som spillergruppe? Nå har de fjernet Arne Erlandsen, som visstnok har hatt en del misnøye rundt seg i garderoben – i klubben. Han blir fjernet, da må spillerne steppe opp. Da stilles det jo litt andre krav til de. Men det responderer de jo absolutt ikke på. Det de viser i dag, mot et Odd-lag som ikke har vært kjempegode denne sesongen, det er flaut, sa Mathisen ifølge Nettavisen.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.