Svenske Erik de la Rose er tilbake for fullt, og nå blir trenertrioen nødt til å sette en utenlandsk spiller på tribunen. Det ser ut til å bli Mikael Zettergren.

Storhamar, som er i fritt fall på tabellen om dagen, kan glede seg over å få Erik de la Rose tilbake på laget i kveld. Backen har slitt med en vond rygg, men har vært i full trening siden fredag.

– Det kjennes godt å være tilbake, og det er en veldig viktig kamp vi skal spille. Frisk har, som oss, levert ganske dårlig i det siste, og kampen blir viktig for begge lagene. Dette er en sekspoengskamp, sier de la Rose, som håper å kunne gi publikum noe tilbake.

– Selv om vi har spilt dårlig, har vi likevel fått god støtte. Det er imponerende mange som støtter oss, og vi ønsker å gi noe tilbake til folket, sier han.

Slik trente laget: Oskar Östlund.

1. rekke: Petteri Nummelin, Joonas Rönnberg – Hampus Gustafsson, Joey Tenute, Daniel Hermansson.

2. rekke: Erik de la Rose, Lars Løkken Østli–Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Anders Gulliksen.

3. rekke: Simen L. Hansen, Magnus E. Haugen–Eirik Skadsdammen, Martin Blakseth Huse, Joakim Jensen.

4. rekke: Patrik Bäärnhielm, Mikkel Søgaard–Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Martin Gran. Mikael Zettergren var også på isen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.