Senstad mener Storhamar aldri kom opp på nivået som måtte til for å slå Vipers.

- Vi er egentlig ikke i nærheten i førsteomgangen, men likevel er det kamp til pause. Vi starter andre med å gjøre flere feil, og da får Vipers en stor luke på oss. Derfra og ut er det egentlig slutt, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Det fungerte ikke i angrep eller bakerst i banen for Storhamar.

- Skytterne våre sliter med å komme opp på det nivået vi ønsker, og bakerst får vi litt for få redninger. Da Kamilla ikke kunne satse, hadde vi få alternativer.

Vipers var best de første ti minuttene, og ledet 4-2 etter ti minutter. Da tok Arne Senstad timeout for å prøve å heve spillet til bortelaget Storhamar. Lagene fulgte hverandre, og etter 15 minutter sto det 6-4 til hjemmelaget. Den luken holdt utover i omgangen, og etter 20 minutter var stillingen 9-7. Betina Riegelhuth hadde da banket inn tre mål. 

Hjemmelaget fra Kristiansand satte på gassen etter det, og var oppe i etter 26 minutter. Da tok Storhamar tak i eget spill, og en god sluttspurt gjorde at avstanden kun var to mål til pause. Storhamar hadde også to muligheter til å redusere ytterligere, men begge endte med bom. Lise Binger og Betina Riegelhuth var de to beste for bortelaget i første omgang, men henholdsvis fire og tre mål.

Storhamar startet andre omgang meget svakt, og når det var spilt ti minutter av den andre omgangen lå bortelaget fra Hamar under med åtte mål, 19-11. Svakt forsvarspill og lite effektivt angrepsspill ødela for Storhamar.

Ingenting funket for Storhamar i den andre omgangen, og når det var spilt 15 minutter av andre omgang, hadde Storhamar kun scoret tre mål. Stillingen var da 22-12 til hjemmelaget. Keeper Sakura Hauge i Vipers-målet stengte målet fullstendig.

 Når det var spilt 55 minutter, ledet hjemmelaget med 26-16. Storhamar så resignerte ut, og avstanden lå jevnt på ti scoringer foran for hjemmelaget. Kampen endte tilslutt med 29-19, og Vipers vant sammenlagt med 12 mål i de to semifinalekampene. De møter Larvik i finale. For Storhamar blir det nå sommerferie, og forberedelser til en ny sesong.

Storhamar sin toppscorer ble Lise Binger med fem mål. Betina Riegelhuth scoret fire mål på 13 forsøk.

Storhamars lag: Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Kamilla Sundmoen, Gabriella Juhasz, Malene Aambakk, Hilde Egset, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Astrid Mjøen Holstad, Marthine Svendsberget, Lise Binger, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00