Jonathan Quarcoo løp inn til  bestetid med 21,92 sekunder i sitt heat.

Carl Emil Kåshagen fra Moelven løp også godt og kom inn på tredjeplass i samme heat med tiden 22,38 sekunder.

I fjerde heat gjorde Øystein Klareng (Orion) jobben sin også. Kun slått av storfavoritten Jaysuma Ndure som løp inn til bestetid 21,56. Klareng løp inn til 22,15 sekunder.

Dermed er alle våre herreløpere videre til semifinaleløp som skal løpes lørdag ettermiddag.

I semifinalene var det bare Jonathan Quarco som kom seg til finalen. Både Øystein Klareng og Moelvens Carl Emil Kåshagen løp litt for sakte til å nå helt opp denne gangen.

Tonje Fjellet Kristiansen var eneste jente som løp seg til semifinalen med tiden 25,48 sekunder.

Klubbvenninne Helene Lillebakken og Moelvens Siv Krakeli Sneen kom ikke blant de tre beste heat, så de må nok se finalen fra finaleplass.

Det aller største overraskelsen var nok at Orions Even Brøndbo Dahl på 1.500 meteren. 

Leder i Orion Kristian Skjeseth sa det slik etter superløpet. 

- Han løp tøft fra første meter og hadde en klar ledelse. På de siste rundene gikk det litt tynge, men finaleplassen ble sikret. Even ble klokket inn til tiden 3.57,61, bare noen tideler svakere enn vinneren.

Finalen løpes som siste øvelse i kveld klokken 18,30.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.