Den 24 år gamle bergenseren kom til Lillehammer for å gå på NTG. I 2010/2011-sesongen hadde han en sesong i moderklubben før han har etablert seg på Lillehammers A-lag de siste sesongene. Søndag kveld var han tilbake der det hele startet. 

- Det var veldig spesielt. Jeg hadde egentlig ikke trodd det på forhånd, og at det var en helt vanlig kamp. Jeg kjente det når jeg kom hit at det faktisk betydde en del for meg. Det var gøy å ha familie og venner på tribunen, sier Jensen. 

Han fikk æren av å motta bestemannsprisen etter kampen. En bestemannspris du ikke fikk mye igjen på oddsen hvis du tippet på forhånd. 

-Hehe, nei. Gutta sa det til meg at jeg sikkert kom til å få den, men det er bare hyggelig det.

Kritiserer Bergen -spillerne

-Det ble en veldig grei dag på jobben?

- Ja, det ble jo det. Vi er mye bedre enn de, og det skal vi være. Vi er ikke på vårt beste i det hele tatt, men vi har enkelte perioder hvor vi skrur opp tempoet. Det er litt typisk i sånne kamper, at nivået faller litt innimellom, og konsentrasjonen også. 

Kampen ble også ekstremt oppstykket. Lillehammer pådro seg 16 utvisningsminutter, mange av de var ekstremt billige. Jensen retter en kraftig pekefinger til enkeltspillere på Bergen. 

- Det var helt ekstremt. De falt som fluer, og kastet seg ned. Jeg har hørt at enkelte spillere har gjort det hele sesongen, og det må de bare slutte med. Det er pinlig, sier 24-åringen. 

LES OGSÅ: Slik var kampen

Med storseieren i Bergen, har Lillehammer koblet grepet om ny kontrakt i Get-ligaen. Seks poeng på to kamper og tabelltopp er fasiten før de skal til Kongshallen for å bryne seg på divisjons-kollega Kongsvinger. Hedmarkingene fikk med seg to poeng fra Tønsberg, etter å avgjort til 3-2 i sudden death. 

- Vi må bare ta en kamp av gangen. Nå har vi en lang busstur hjem, og kamp igjen allerede på tirsdag. Vi har fått en god start, men det er langt igjen til ny kontrakt, avslutter Jensen. 

Målrikt

Bergen gikk til verket med mye energi, men Joakim Arnestad-Eidsæther, Eric Meland og Patrick White sørget for tremåls-ledelse etter de første 20. Etter to perioder sto det 2-6. Daniel Åhsberg økte til 0-4 med sin første scoring etter sitt lange skadeavbrekk. Phillip Åman reduserte til 1-4 i overtall, før Eric Meland enkelt satte inn 1-5. Bergen reduserte på nytt ved Robin Syversen, men Patrick White satte sin andre for kvelden til 2-6. 

Den tredje perioden ble en transportetappe og Tomas Laiho Trondsen økte til 2-7. Men Bergen yppet seg på nytt. I spill fem mot tre reduserte nevnte Syversen til 3-6, med to mann mer på isen. Nærmere kom ikke laget til Pål Erik Glomsaas. Endre Medby og Daniel Åhsberg fastsatte sluttresultatet til 3-9.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00