Selv om ikke Fart spilte noe stor kamp, hadde de full kontroll i samtlige 90 minutter. Haugar produserte kun en stor sjanse, men Farts keeper Lisabet Johansen reddet mesterlig.

Med Ingrid Kvernvolden ute med skade i ryggen, fikk Sigrid Lierhagen tillit at trener Frode Bekk på topp. Sigrid takket for tilliten med en fin scoring etter bare 13 minutter.

Dorthea Glorud ordnet 2-0 etter 36 minutter.

Marie Skjeltorp kom inn et minutt før slutt. På sitt første spark på ballen ordnet hun 3-0 til Fart, med en herlig lobb over en forfjamset Haugar-keeper.

Banens klart beste spiller ble som mange ganger før Ane Olsen. Det virket som hun drev en helt annet idrett enn de andre.

Med full pott er nok Fart sikret videre førstedivisjonsspill kommende sesong. Åtte poeng ned til Haugar og en kamp mindre spilt, bør holde til 1.divisjonsspill sesongen 2016.   

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.