Fart tok endelig en trepoenger i årets 1. divisjon.

Samspillet mellom Dorthea Glorud og Ingrid Kvernvolden blir bare bedre og bedre.

Kampens eneste mål var av det fine slaget. Dorthea Glorud kom seg fri på kanten, etter pent spill av bortelaget.

Innlegget var perfekt og Ingrid Kvernvolden banket inn seiersmålet med pannebrasken. Bedre angrepsfotball er nesten ikke mulig.

Trener Frode Bekk var svært så fornøyd med seieren.

 - Endelig noe og glede seg over. Sjøl om vi ikke spilte glitrende fotball, så er det framgang å spore. Nå holder vi hele kampen ut, noe som har vært litt mangelvare i de tre første kampene. I tillegg er det flere jenter som melder seg på, noe som er svært gledelig, sier trener Bekk.

Best på Fart denne gangen var midtbaneeleganten Dorthea Glorud. Hennes gode arbeidsmoral smittet over på hele laget, noe som gjorde at Fart fikk sin fortjente seier.

16. mai spiller Fart hjemme mot Lyn. En kamp der Lyn må vinne for å ikke falle helt av. Med seier til Fart er laget langt unna kampen om å overleve i divisjonen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.