• VIDERE: Kongsvinger tok seg greit videre fra cupens 2., runde mot Elverum.
    FOTO: Håkon T. Kristiansen

Elverum tar i bruk alle midler for å kunne slå HamKam. Etter 1-0-tapet for Kongsvinger sendte trener Tore Fossum spillerne rett i Glomma.

- Dette var ikke godt

Etter 90 tøffe minutter, hvor Elverum kjempet forgjeves for avansement til cupens 3. runde, måtte spillerne stå fire minutter i den iskalde elva. Svært få så ut til å kose seg, men samtlige tok det lille badet med et smil.

– Dette var ikke godt, men det hjelper på restitusjonen før HamKam-kampen, sier Emil Lynum, som var helt utkjørt da han ble byttet ut etter 66 minutter mot Kongsvinger.

Tore Fossum ønsker friske og raske spillere til lokaloppgjøret mot Kamma. Med tre kamper på en uke mener han isbad kan være en av flere viktige faktorer som gjør laget best mulig forberedt.

– Er det isbad som skal gi Elverum-seier lørdag?

– Ja, det er en del av det i hvert fall, gliser Fossum.

– V bader ofte etter kamper. Dette er en av tingene vi gjør for at vi skal orke tre kamper på en uke. Vi kommer til å stille sterkt mot HamKam, lover Fossum.

Tidlig selvmål

Det var to reservepregede lag møttes på Elverum Stadion for å kjempe om avansement i norgesmesterskapet.

Cupkampen åpnet på verst tenkelig vis for Elverum da Lars Petter Streitlien satte ballen i eget nett etter kun 13 minutter.

Kongsvinger var det beste laget i første halvdel av omgangen, men guttene fra Gjemselund evnet ikke score nok en gang før pause.

Etter hvilen var det jevnspilt, men det var vertene som ville mest.

Elverum trykket på det siste kvarteret, men Kongsvinger holdt unna og tok seg videre til 3. runde med 1-0-seieren.

- Det er veldig skuffende å ryke ut i dag. Jeg synes Kongsvinger har veldig lite å komme med. Vi gir dem ett mål, men klarer dessverre ikke å svare, sier Elverum-trener Tore Fossum.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.