Det endte med knepne 31-30 i favør trønderne, da Kolstad tok imot fjorårets tapende finalist Elverum til fjerde runde i NM.

Bredeli: - Cupbombe!

TV2s mangeårige håndballkommentator Harald Bredeli er blant dem som lar seg engasjere av cupbomben. På Twitter skriver han kort tid etter kampen:

"Cupbombe i håndball! Strålende av 1.div-laget @KolstadHandball som slo Elverum borte. Med flere spillere som ikke var gode nok for Elverum".

Flyger fra Stegavik

Og en gammel kjenning skulle gjøre vondt verre da cupbomben slo ned:

Tidligere Elverum-helt Steffen Stegavik steg til værs og ga vertene en tomålsledelse med en lekker flyger da bare noen minutter gjensto, skriver Østlendingen.

Elverum ledet 17-16 ved pause, men Stegavik og Co. jublet til slutt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.