Til tross for høy fart i sporet, kunne ikke Tiril Eckhoff gjøre noe med italienske Dorothea Wierer som suste inn til sin andre seier i sesongåpningen på Natrudstilen søndag

Eckhoff som allerede hadde to bom i bagasjen fra første og andre skyting, fikk to bom på siste endte 8,3 sekunder bak den italienske løperen som klarte seg med to bom i søndagens fellesstart. Nicole Gontier, som også er fra Italia, endte på tredje, 35 sekunder bak Wierer. 

- Verdens verste løype

- Jeg ser positivt på det jeg. Under sesongåpningen i fjor hadde jeg tre bom på siste skyting, mens i år hadde jeg bare to, sier Eckhoff etter rennet. 

Hun har i løpet av den siste uken fått et "elsk-hat" forhold til den kuperte løypa på Natrudstilen.

- Det er nok den hardeste løypa vi skal gå denne sesongen, jeg synes den er verdens verste. Det er så og si ingen flater i løypa. Og når det endelig går litt nedover er det som regel en krapp sving, så du får ikke noe hvile. Og bakkene er jo ikke akkurat lette de heller, sier Eckhoff til h-a.no

blir bedre

Men til tross for de harde bakkene og krappe utforsvingene, tror landslagsløperen hun blir bedre av å gå i "verdens verste" løype.

- Ja, jeg tror man blir bedre. Man så jo at Emil (Hegle Svendsen) ble mye bedre til å ta med seg fart over kulene og variere teknikk etter at han bodde her, legger hun til.

- Kunne du ha flyttet hit for å bli god på det samme?

- Eh, nei! 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.