Da Lillehammer tapte 3-2 hjemme mot Storhamar i den andre kvartfinalen søndag, hadde store deler av Storhamar-supporterne kledd seg i gule t-skjorter med Alexander Reichenbergs navn og nummer på ryggen.

Smigret av interessen

For etter det HA-sporten erfarer skal både spilleren selv og Storhamar være interesserte i en overgang.

- Jeg fikk med meg at de hadde drakter med mitt navn og nummer på. Det er jo moro at andre lag er interesserte i meg, sier Reichenberg som forteller han vurderer flere andre klubber i tillegg til Lillehammer og Storhamar.

Nå har 22-åringen fullt fokus på sluttspillet.

- Jeg kan ikke gå rundt å tenke på det nå. Jeg er Lillehammer-spiller og forholder meg til det.

I 3-2-tapet i går var Reichenberg av kampens mest toneangivende spillere. Han plaget Storhamar-backene i samtlige 60 minutter, men uten å notere seg for noen målpoeng.

- Det var et surt tap i dag. Vi er mye bedre med i denne matchen, men surrer det til i 2. periode igjen, depper Lillehammers nummer 61.

- For min egen del så synes jeg at jeg spiller en god kamp. Jeg datt ut av tellinga på hvor mange skudd jeg hadde, men det var nok til å score, sier Reichenberg.

- Bedre enn Storhamar i dag

Lillehammer-trener, Tor Nilsen var fornøyd tross tap, men deppet på spillernes vegne.

- Det er frustrerende å tape en kamp hvor vi utvilsomt er bedre enn Storhamar, sier Nilsen.

- Jeg er stolt over innsatsen og energien gutta viser i dag.

For etter en rolig 1. periode var det gjestene fra Hamar som tok tak i kampen, anført av Jacob Berglund som scoret Storhamars to første mål, hvorav det første var i undertall.

- Vi gjør noen personlige feil vi ikke har råd til og Storhamar straffer oss knallhardt, sier Nilsen som ikke er bekymret for fortsettelsen i kvartfinaleserien. Han tror måten Lillehammer avsluttet søndagens kamp gir energi.

- Vi er nær ved å snu kampen etter en sterkt 3. periode. Den gir gutta trua på at det her er mulig å snu. Vi skal i alle fall gjøre alt vi kan for å dra ut denne kvartfinaleserien så langt vi kan, avlsutter Nilsen.

Les også
SPORT Kommentar av Rune Steen Hansen
Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.