HAMAR: Denne prosessen håpet Torbjørn Orskaug & co skulle vært avsluttet da mai måned startet, men på grunn av blant annet driftssaken har det drøyd.

Nå er også Carl Oscar Bøe Andersen på plass som daglig leder.

Kan bli sportssjef
- Vi ser på den endelige kabalen i klubben nå. Slik det er i dag, fungerer jeg som sportssjef, og det kan bli en permanent løsning. I dag er det jeg som planlegger og gjennomfører trening, og jobber med kontrakter, sier Orskaug.

Han fortsetter med trenermodellen:
- Forrige sesong hadde vi et trenerteam. Den modellen blir revurdert. Det fungerte bra, men vi må bli enda mer effektive. Vi må rekke over flere spillere, og tenke litt annerledes. Det kan bli en trenerduo.

Kartlagt markedet
Orskaug bekrefter at det kan bli en løsning å hente inn en ny trener.

- Det er ikke gitt at det blir en intern løsning i forhold til trenere. Dette er vanskelig. Vi skal ta ungdomslinja videre, og profilen ligger der slik sett. Vi trenger personer som er gode på feltet, som også må ha en administrativ tilnærming. Det er snakk om sportslig utvikling, sier Torbjørn Orskaug.
- Vi har kartlagt trenermarkedet, også utenfor egen klubb.

Sasja uten kontrakt
Status per i dag er at Aleksander Smirnov, som sto i Storhamar-boksen sammen med Orskaug forrige sesong, ikke har kontrakt. Den har gått ut. Ole Eskild Dahlstrøm har en kontrakt som går ut i juni.

- Sasja er med i den videre vurderingen. Det samme er Dahlstrøm. Som nevnt jobber vi med å legge kabalen. På grunn av saken rundt drift har dette dessverre tatt lenger tid enn vi håpet. Men nå er det på plass, heldigvis, sier Torbjørn Orskaug, som er meget godt fornøyd med å ha Carl Oscar Bøe Andersen på plass på kontoret.
- Det er rett mann på rett plass. Coba er god på det han skal drive mest med, nemlig marked, men han er samtidig en allrounder.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00