• JUBELBRØL: Storhamar har nettopp snudd kampen og slått Sparta for tredje gang.

Selv om 5.026 hockeyentusiaster farget tribunene i Hamar OL-Amfi gule og blå tirsdag, var det lenge ganske stille i ishallen. Sparta ledet 2-0 etter vertenes begredelige midtperiode, og semifinaleserien så ut til å få ny nerve.

Men den gang ei. 

Comeback-kongene fra Storhamar våknet atter til liv. Tredjeperioden ble en festforestitlling, krydret med tre scoringer, og Storhamar tok semifinale-stikk nummer tre etter like mange snuoperasjoner.

Av sånt blir det fest på Hamar vest.

- Elektrisk, beskriver en seiersbrisen Storhamar-supporter i videoen over.

HATV var nemlig på tribuna da signalet gikk etter nervøse sluttsekunder. Kjenn på den herlige NM-stemningen i videoen øverst på siden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.