HAMAR: Kontrakten bygger på at svensken spiller ut 2009/2010-sesongen. Etter det kan Hjelm gå til andre klubber hvis det foreligger interesse for spilleren. Hvis ikke er han Storhamar-spiller også sesongen etter.
Vil ha de ambisiøse
Det mener manager Torbjørn Orskaug er svært gunstig for Storhamar:

- Vi er veldig fornøyde med å ha signert Andreas Hjelm for minst en ny sesong. At han ville ha en 1+1-kontrakt, viser at spilleren har ambisjoner. Det er gunstig å ha slike spillere i laget, sier Orskaug til HA-sporten.
Selv mener backen at han har tatt flere steg i Storhamar denne sesongen. Neste sesong vil han ta flere:

Til Sverige?
- Jeg trives veldig godt i Storhamar, og det er godt at begge partene har blitt enige om en ny kontrakt. Neste år ønsker jeg å utvikle enda mer som back. Jeg må bli mer stabil, forteller Hjelm.
Han legger ikke skjul på sine ønsker om å komme til svensk eliteserie.
- Det er den store drømmen nå. Men jeg trenger noen år på meg. Da er dette helt riktig å gjøre.
Orskaug kommenterer:
- Vi ønsker å være en klubb som gir spillere den muligheten.
Denne sesongen sanket Andreas Hjelm 17 poeng for dragene. Neste år blir det flere i følge ham selv:
- Jeg håper å kunne bidra mer offensivt, sier han.

Flere kontrakter
Storhamar jobber i disse dager med å signere nye kontrakter med flere av spillerne fra dagens stall.

«Tobben» mener Hjelms signatur kan bidra til at flere velger klubben:
- Hjelm er en lovende unggutt av den moderne typen. Hans kontrakt viser at vi fortsatt satser på gode og unge spillere, og det er viktig nå som vi jobber med flere kontrakter, forklarer Storhamar-manageren.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.