HAMAR: Ruben Smith venter på beskjed fra agenten sin, og mye tyder på, som HA-sporten har skrevet tidligere, at han forsvinner til en klubb utenfor Norge. Torbjørn Orskaug har vært i kontakt med Mathias Gundersen, som ikke er med i Stjernens framtidsplaner.

- Vi ønsker oss fortsatt Ruben, men jeg er mer i tvil nå etter at han tok med seg flyttelasset til Stavanger. Vi kartlegger markedet og statusen til forskjellige spillere, og målet er å ha en norsk målvakt. Men utvalget er begrenset. Vi må ha en målvakt som kan være en matchvinner, sier Orskaug.
Da HA-sporten snakket med Ruben Smith i går ettermiddag, hadde han fortsatt ikke fått noe endelig svar fra agenten sin.
Det er Björklöven fra Allsvenskan som er mest aktuelt.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.