HAMAR: Storhamar-trener Rune Gulliksen forteller til HA-sporten at han ganske snart ønsker å sette seg ned med daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen for å diskutere neste år.

- Det fortsatt ikke noe hastverk, men det er ikke lenge før vi må sette oss ned og se på neste sesong.
- Hvordan forholder du deg til Johan Ramstedts kontrakt?
- Den går jo ut, men han er en spiller som det er veldig aktuelt å ha med seg videre hvis det lar seg gjøre, selvfølgelig, forteller «Gullik».
Han er veldig fornøyd med den utviklingen svensken har hatt.
- Han kom som en offensiv ving, og det er klart det tar litt tid å omstille seg til en toveis senter. Han begynner å bli en veldig viktig spiller, og det er veldig gledelig at 2. rekka er så god om dagen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.