Vålerenga sliter hjemme på Jordal. Torsdag tapte hovedstadens iskrigere 3-5 for Frisk Asker.

Serieleder Stavanger hadde ingen problemer med å slå Manglerud Star 7-1. Laget er 3 poeng foran Sparta på annenplass. Mathias Trettenes bidro med ett mål og to assist i kampen, som aldri ble særlig spennende. Til det dominerte hjemmelaget for mye. Skuddstatistikken ble vunnet hele 54-11. Lillehammer slo Stjernen med 6-3 hvor begge lagene var i ledelsen to ganger hver i løpet av kampen. Vålerenga har ofte slitt litt ekstra når Asker-laget har gjestet hovedstaden. At rutinerte Bastiansen er viktig for årets Frisk-lag, beviste han da han økte til 5-3 etter 51.33. I OL-byen scoret Stjernen først før hjemmelaget kom tilbake og gikk opp til 2-1. Så var det Stjernens tur til å snu kampen, men de klarte ikke å svare på Lillehammers sluttspurt og til slutt endte med 6-3.

Sparta Sarpsborg klorer seg til annenplassen, men klarte bare å slå poengløse Kongsvinger med 2-1. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.