HAMAR: Leder i yngres avdeling i Storhamar Dragons, Oddmunn Blakseth kontaktet HA-sporten i går kveld.

Han var fortvilet over at frekke svindlere har utnyttet klubbens forsøk på å samle inn penger.
- Vi har hatt en dør til dør-aksjon, som foregikk tirsdag, onsdag og torsdag. Den er nå avsluttet, sier Oddmunn Blakseth.
I går fikk han en telefon fra en bekjent, som fortalte at han hadde fått høre om kollegaer som er blitt ringt opp av mennesker som presenterer seg som om de tilhører Storhamar Dragons, og ber om 500 kroner i støtte til klubben.
- Disse tilhører ikke oss. Det er ingen i Storhamar som har ringt rundt, og jeg aner ingen ting om dette. Derfor ønsker vi å tipse avisa, for at folk skal vite at de ikke må gi penger til dem, sier Blakseth.
Storhamars innsamlingsaksjon foregikk som nevnt fra dør til dør i fire skolekretser i byen, og besto av unge hockeyspillere ikledd klubbens drakter. Spillerne var utstyrt med giroer, som kunne brukes til å gi penger.
Blakseth vet foreløpig ikke hvor mye som er kommet inn i løpet av klubbens reelle aksjon.
- Vi har ikke rukket å telle opp ennå, men vil gjerne benytte anledningen til å takke alle som har donert, og samtidig takke for at våre spillere er blitt tatt svært godt imot. Vi har opplevd å få mye støtte. Men igjen, vår aksjon er nå avsluttet, så ikke gi penger til noen som ringer og sier de er fra Storhamar Dragons, oppfordrer Oddmunn Blakseth.
26. november behandles klubbens søknad på 1, 5 millioner i støtte til drift. I verste fall risikerer klubben konkurs.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.