HAMAR: Henrik Malmström var den mest produktive av dem med sine 62 poeng (25 mål og 37 målgivende pasninger).

I sluttspillet står trioen bokført med 19 målpoeng.

Viktig duell
Det ligger altså an til en skikkelig duell mellom 1. rekkene. Joakim Jensen, Pål Johnsen og Eirik Skadsdammen har også vært en suksess, og sto bak alle tre målene i den 6. kvartfinalen mot Stavanger.

I kveld er Storhamar avhengig av å stoppe Team Malmström, samtidig som Team Johnsen fortsetter der de slapp offensivt.
Bak 1. rekka til Sparta har backen Jonas Elofsson imponert. Han var den mest produktive backen i serien med sine 48 målpoeng.
I går skrev han under på en ny ettårskontrakt med Sparta.

- Godt lag
Storhamar-kaptein Mattias Livf er veldig klar over trusselen som 1. rekka utgjør.

- Vi må ikke slurve i midtsonen. Da straffer Sparta oss. De har bra sammensatte rekker, med Andersen, Røymark og Malmström som den giftigste, sier Livf, og fortsetter:
- Jeg tror det blir et annerledes spill enn mot Stavanger. Sparta er mer avventende. Storhamar og Sparta ligner på hverandre i måten å spille på.

- Tar alt presset
Mattias Livf har fått med seg utspillet fra Sparta-trener Rolf Nilsson, om at han mener Sparta har alt å vinne.

Fordi Storhamar er regjerende mester.
- Han kan gjerne legge alt presset på oss. Vi gleder oss bare. Men det er ganske tåpelig sagt, siden de vant serien. Men det spiller ingen rolle.

Viktig med lagånd
Dragons-kapteinen liker formkurven til sitt eget lag.

- Vi har et lag med mindre rutine denne sesongen, og vi merket det etter jul. Vi visste at det kunne skje. Da gjaldt det å være ydmyk. Vi ville heller bli bedre, utvikle oss, enn å legge oss ned. Jeg synes det er moro å se spillere som Huse, Hillestad og Børresen. Som lag har vi utviklet oss mange steg denne sesongen, og i sluttspillet handler det mye om lagånd, og det å ofre seg. Hver og en må ta ansvar, sier svensken, og legger til:
- Mye av dette handler om tålmodighet. Det koster noen baklengsmål og noen tap for å lære, men slik er det.

Bra kultur
Livf tror også kulturen er viktig nå.

- I Storhamar er det alltid noen som fører kulturen videre, og det sitter mye i veggene.
- Hvordan tror du kampene blir?
- Det er ikke så stor forskjell på Sparta borte og hjemme. Klarer vi å holde det nede på to baklengs, har vi en bra sjanse i alle kampene. Framover håper jeg 1. rekka fortsetter å produsere.
Livf er også spent på målvaktkampen.
- Ruben (Smith) blir viktig - igjen. I tillegg må vi gi ham god hjelp. Dette er et samarbeid. Vi må stå sammen som et lag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.