Martin Blakseth Huse og Joakim Jensen tok sine første skøytetak tirsdag, siden de ble skadet mot Sparta for drøyt to uker siden.

Blakseth Huse fikk en stygg takling i hodet av Victor Panelin-Borg i den fjerde semifinalen.

Jensen gikk av litt før treningen var slutt, mens Blakseth Huse kjørte seg helt i kjelleren på tampen. Runde på runde skatet han for fullt, og etter treningen var han positiv da han snakket med HA-sporten.

- Det føles veldig bra. Det begynner å komme seg nå.

Lege My Lystad forteller at det er framgang for hver dag, men at Martin Blakseth Huse ikke spiller onsdag.

Slik kommenterer hun situasjonen til Joakim Jensen:

- Det er framgang der også. Vi vurderer situasjonen dag for dag, og øker belastningen hver dag såfremt det ikke gir symptomer, sier Storhamar-legen.

Christian Larrivée slet med et vondt i kneet under mandagens kamp, men fysioterapeut Kent Inge Kristiansen bekrefter at kapteinen er tilbake i spill i onsdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.