HAMAR: Jonas Norgren har en såkalt ett pluss ettårskontrakt.

- Jeg tar denne sesongen først, og så får vi se. Det er ikke sikkert Storhamar vil ha meg med videre heller. For min egen del så handler det om motivasjon. Jeg utelukker ikke at jeg spiller en sesong til.

God mot VIF
Tirsdag kom han inn for Ruben Smith etter drøye fem minutter i 2. perioden.

Og var veldig god.
Han var ikke helt enig i det sjøl.
- Det er fordi jeg setter veldig høye krav til meg sjøl. Helst skal jeg ikke slippe inn noen mål.
Denne sesongen har ikke Jonas fått like mye tillit som Ruben Smith. Men svensken er proff.
- Alle vil vel spille mest mulig. Det er lettere å akseptere slike ting når ting fungerer bra. Jeg må jobbe knallhardt på trening. Det er slik det fungerer

Flyttet hjem
Før denne sesongen startet, flyttet familien hjem til Sverige. I sommer jobbet Jonas knallhardt med det nye huset de skal flytte inn i Sala, som ligger tre mil fra Västerås. Huset skal stå helt ferdig til jul.

- Jeg er usikker på om det blir noe hockey når jeg flytter hjem til Sverige, sier Norgren, som innrømmer at Storhamar er klubben med stor K for ham.
- Før denne sesongen lå det i kortene at det ville bli noen litt tøffere år for klubben. Jeg har vært med på mye moro i klubben, og vil gjerne bidra nå også. Det har gått over all forventning med mange unggutter og mindre rutine. Vi har vært med i alle kampene.

12. sesongen
Svensken, som også har et norsk pass liggende, kom til Hamar og Storhamar foran 1997-98-sesongen.

- Jeg og Joakim Persson hadde Lenny Eriksson som trener i Ôstervåla i svensk 1. divisjon. Så ble han Storhamar-trener. Joakim og jeg så en finalekamp mot Vålerenga, og da gikk ting fort. Jeg var lei svensk 1. divisjon, og ville prøve noe annet. Det var snakk om å prøve en sesong her. Etter det har jeg blitt her, og det er blitt mange gode år i Hamar, sier Jonas Norgren.
PS! Antti Hilden er tilbake i kveld.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.